fbpx
Webdesign2019-02-24T20:55:24+00:00

Webdesign

Uw webdesign laten regelen door Exodius betekent dat onze specialisten jouw website gaan ontwerpen. Allereerst nemen wij contact met je op om het doel en de doelstellingen te gaan bespreken voor jouw website. Hierna zullen wij een wireframe/schets opsturen.

Wanneer wij uw goedkeuring hebben ontvangen over het ontwerp, gaan we beginnen aan het ontwikkelen en vormgeven van de website. Daarnaast zorgen wij standaard ervoor dat de website niet alleen goed functioneert op een computer, maar ook op allerlei andere apparaten (smartphones, tablets).

Dit heeft een groot aantal voordelen zoals:

  • Jij als klant staat centraal

  • Bruikbaar op elk apparaat

  • Aandacht voor gebruiksvriendelijkheid

  • Goed concurrerende website

Zodra de website is opgeleverd en online staat zullen wij je voorzien van inloggegevens van het admin paneel, hier kan je waar en wanneer je wilt de website aanpassen of uitbreiden door bijvoorbeeld teksten, afbeeldingen of producten toe te voegen of te wijzigen. Zelfs op mobiel! Zolang je verbinding hebt met het internet kan je altijd bij de achterkant van jouw website.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Neem contact op
We gebruiken cookies voor een optimale website en om te weten hoeveel bezoekers we ontvangen. Als je doorgaat op exodius.nl, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Ok